Під час повномасштабного вторгнення в Україну з’явилась така потреба, як оборона від шахедів. Тому канадська компанія Roshel вирішила на це відреагувати.

Українські захисники переобладнали для цих цілей цивільні авто та за допомогою них утворили мобільні групи для знищення шахедів. Але ці автомобілі не обладнанні всім тим, що має бути у військовій техніці: протимінне днище, броньований кузов тощо. Саме тому спеціалісти задумались про створення профільної техніки, котра буде відповідати всім параметрам бойової машини.

Базою для для мисливця за шахедами та усілякими БПЛА став уже знайомий «Сенатор», збудований на шасі Ford F-серії. Автомобіль збереже всі свої властивості, в тому числі відсік для особового складу та десанту на 12 чоловік.

Салон тут обрізаний для кузова відкритого типу. Вантажна платформа отримала легкий, але міцний каркас – можна використовувати тент і вкрити вантаж. При транспортуванні особового складу каркас зручний для перевезення солдатів стоячи – огородження, на додачу є за що триматися. На кузові можна встановити кулемет, гранатомет і навіть мініустановку реактивного вогню.

Виробник знайшов сучасний підхід до вирішення цієї задачі та планує налагодити щомісячний випуск до 140 броньованих машин різних модифікацій.