25

Навіщо все це? Все сталося раптово. Але суперечка вже зайшов занадто далеко. Тема банальна – ну ось що їм все-таки треба, цим жінкам? На що вони клюють? Який фактор впливає на все це? Артем сказав, що харизма вирішує, але Ігор впевнений, що якби у його кишеню вломилися гроші, то Аліна від нього б не пішла. Власне, через їх розрив ми і зібралися.

Принцип експерименту «Помінятися місцями»: беремо хлопця, який нічого не розуміє в спілкуванні з дівчиною, і садимо його в дорогу преміальну тачку. І беремо “мачо” і видаємо йому автомобіль, який не приверне уваги дівчини. Шляхом соціального опитування прекрасної половини людства ми зупинилися на тому, що це буде BMW X5 і Renault Logan в старому кузові з багажником на даху, відповідно.

Завдання: познайомитися з максимальною кількістю дівчат починаючи з 00:00 і до 06:00. Головне при цьому використовувати автомобіль.

Місце дії: місто, субота, вечір.

Правила: Всі засоби хороші, крім рукоприкладства. І ще. Товстих не брати. Якщо дівчина сіла в авто, то це зараховується і вона може йти далі. Ну, зрозуміло, ми вводимо її в курс справи після цього.

Учасники:

Ігор – 23 роки, працює охоронцем. Довгих відносин майже не мав, та й в принципі недовгих теж. Любить грати в он-лайн ігри. Досвід знайомства – нижче середнього показника.
Артем – 24 роки. Ну … Комунікабельний.

Початок.

23:48 – всі зібрались на головній площі нашого міста. Ігор одягнув футболку з написом «секс-інструктор», щоб відразу бачили, що у нього серйозні наміри. Логан ми шукали довго, знайшли у троюрідного діда. Обговорили ще раз правила, і рівно опівночі всілися в карети і пролунав стартовий свисток.

00:06 – Ігор зупинився біля найближчого клубу, Артем поїхав у бік центру міста. У кожного різна тактика: «мажору» здається, що кликати дівчат з вікна чорної “бехи” – це верх крутості. Артем же вирішив діяти за ситуацією і просто поїхав у бік центру міста.

00:08 – Перша удача! Ігор познайомився зі Світланою. Але Свєта була розміром з планету і тому вона не може зарахуватись. Та й до того ж ці леопардові легінси … Ммм, розкішно.

00:36 – Артем заїхав перекусити.

00:59 – Ігор зрозумів, що, за рахунок бороди, він чимось віддалено схожий на жителів південних регіонів Росії. Розраховуючи на колосальний успіх, він включив “лезгінку”. Але все-таки музика з клубу більше приваблювала дівчат, і Ігор вирішив повернутися до прослуховування творчості Петлюри.

1:07 – Артем взяв ще картоплі-фрі. Це вже третя порція. На цей раз соус був сирний.

1:45 – Ігор зрозумів, що треба якось привернути до себе увагу. Він посигналив двом красуням, але у відповідь побачив середній палець. «І все-таки у мене вийшло» – сказав Ігор з задоволеним обличчям.

1:46 – Артем їхав вздовж алеї і побачив студенток. Він вирішив, що ці троє в самий раз.

2:01 – Студентки відмовилися їхати куди-небудь з незнайомою людиною. Все правильно. Але телефончик одна з залишила, ну так, на всякий випадок.

2:15 – Артем запросив чарівну брюнетку попити кави. Показати своє авто є обов’язковою умовою, але Артем так встиг зачарувати свою супутницю, що їй вже байдуже, на чому він пересувається.

3:09 – Прокинувшись Ігор зрозумів, що даремно втрачає час і поїхав куди очі дивляться.

3:32 – На площах ще багато народу. Але Ігор, мабуть, вирішив, що людей занадто багато, і почав кричати «Гей, крихітко!» Або «Красуні, вашим мамам зять не потрібен?» кожній дівчині, яка проходила повз його полірованого скарби на чотирьох колесах. Я вирішив заради інтересу, підійти до однієї з них і запитати, що вона думає з приводу такої поведінки. «Мені здається: він маніяк» – сказала Аня.

3:40 – Супутниця Артема погодилася, щоб він її підвіз до будинку. Артем не проти, адже це робить його лідером. Однак, залишається не так багато часу, а розрив не великий.

4:13 – Джентльмени надають перевагу блондинкам. Ігор помітив у потоці двох симпатичних подружок на білому Опелі. Ми зупинилися на світлофорі. Налагодивши контакт жестами через вікно, Ігор зрозумів, що і його залізному коню кинули виклик в гонці по прямій. Але коли ми різко стартанули на зелений в усі 306 кінських сил, обличчя дівчат говорили про інші наміри. На наступному світлофорі Ігор зупинився праворуч від них з задоволеним обличчям. але у відповідь лише побачив палець біля скроні.

4:21 – Після невеликої поїздки по нічному місту, Артем довіз супутницю. Вона сказала, що у неї в під’їзді темно і попросила провести. Артем, як справжній джентльмен, погодився.

4:40 – Ігор зрозумів, що все марно і марно. Він поїхав в бар прогнати тугу.

5:00 – Артема немає. Мабуть в під’їзді дійсно темно.

5:18 – Вийшовши з машини, на Ігоря накинулися 4 п’яненькі подружки. Одній з них сподобалася його футболка.

5:30 – Артема досі немає. Схоже, темніше, ніж там, тільки в чорній дірі.

5:31 – Ігор запропонував підвезти їх усіх до будинку. «На щастя, вони недалеко живуть, а то бензин майже скінчився» – сказав Ігор. В його очах здалася надія.

6:00 – Схоже, з Артемом все ясно.

6:30 – Бензин все-таки скінчився, чекаємо евакуатор. Дівчата заснули в машині майже відразу, як ми від’їхали. «Ну я і красунчик» – зауважив Ігор.

Епілог. На наступний день ми так і не зрозуміли хто переміг. Кількісно – Ігор, але якісно – Артем. Так який чинник вирішальний? Суперечка досі не вирішена.

document.write(«»);