zozulja1-e1440578630842

Буквально за декілька останніх днів тижня в соціальних мережах з’явилось маса інформації про порушення правил дорожнього руху новою патрульною поліцією міста Львова.

Розпочалось все з голови патрульної поліції Юрія Зозулі, якого в Рівненські області зупинили інспектори ДАІ за суттєве перевищення швидкості.

«26.08.2015 приблизно 23:30 на трасі Львів-Київ біля Радивилова Рівенська область, було зупинене авто, яке перевищило швидкість на 50 км. Працівниками ДАІ авто зупинили за рулем виявився керівник Поліції Львова Юрій Зозуля, який стверджував, що запізнювався на нараду. Після мінімальної дискусії на водія працівники ДАІ склали протокол. З слів свідків, активістів з Рівного, працівники ДАІ при складанні протоколу сказали п. Юрію: Всі то всі!», – написали громадські активісти в одній з підписок.

Буквально того ж дня в соціальних мережах з’явилось ще декілька скарг на патрульних, які порушують правила, а в деяких випадках навіть починають сперечатись з тими, хто звертає на порушення увагу.

«Я підійшов до них, привітався говорю, що ж то нова поліція показує приклад, як паркуватися на тротуарі, адже є парковка за 10 метрів. Відповідь: там нема місця, кажу хлопці ходіть я вам покажу місце. Вони нам немає коли, ми прийдемо тоді покажете. Пішла поліція на базар, не знаю за чим ходила, коли верталися побачили шо я чекаю. Хвилин 10 шукали відмазку в нових правилах дорожнього руху. Знайшли. На тротуарі паркуватися можна за умови якщо ширина тротуару лишається не менше 2 метрів. І почали доказувати шо вони нічого не порушували і так далі».

«Мені сьогодні екіпаж «поліції» (№0323) на Сихові біля верхнього Шувару теж створив аварійну ситуацію.Виїзд з другорядної дороги, невмикання поворотів. І як їх відбирали та готували!?», – написав громадський активіст зі Львова Ростислав Дідух.

document.write(«»);