До України прибула оновлена модифікація популярної корейської вантажівки Hyundai HD 78E4. Новинка матиме сучасний турбодизельний двигун, що відповідає стандарту Євро-5 та низку технічних удосконалень у порівнянні з попередніми версіями, пише Автотема з посиланням на specmachinery.com.ua.

Дизельний агрегат D4GA14А з турбонаддувом об’ємом 3,9 літра має потужність 140 к.с. та максимальний крутильний момент 380 Нм, доступний вже при 1100 об/хв. Чотирициліндровий рядний двигун має верхнє розташування клапанів, на кожен циліндр по два клапани та оснащений інжекторним впорскуванням Common Rail. Максимальна швидкість вантажівки становить 95 км/год.

В парі з силовим агрегатом працює п’ятиступінчаста коробка передач M035S5 Dymos, яка має оновлену функцію напівавтоматичного перемикання передач та опцію досилання важеля. На автомобілі встановлена гальмівна система Hyundai HD78Е4 – барабанного типу, з саморегульованими колодками.

Максимальна вантажопідйомність Hyundai HD78Е4 становить 4,9 т. Вантажівки можуть бути представлені в різних комплектаціях шасі – алюмінієвий або сталевий борт з тентом або без, який може використовуватися і для транспортування небезпечних вантажів; борт, оснащений краном-маніпулятором; меблевий фургон; промтоварний фургон; ізотермічний фургон та інші.