Ми розуміємо, очікування Skoda Octavia 2020 затягнулося, і ваші нерви напружені до межі. Що ж, погляньте на цей автомобіль!

Восени в рамках Міжнародного автосалону у Франкфурті відбудеться світова прем’єра Skoda Octavia 2020. Довгоочікуваний автомобіль і новий бестселер чеського бренду традиційно додасть у розмірах і обзаведеться технологічними фічами, пише Автотема з посиланням на Автоцентр. Але який вигляд матиме автомобіль?

Ми неодноразово бачили шпигунські кадри з дорожніх випробувань майбутньої новинки, але камуфляж не давав змоги роздивитися дизайн в деталях. Наші колеги з IndianAutosBlog вирішили прискорити процес, продемонструвавши своє бачення.

Дизайн, як очікується, отримає вплив від старшої Skoda Superb 2020, яку оновили зовсім недавно. Власне, цю спадкоємність якраз відобразили на рендерах. Збільшена фальшрадіаторна решітка і вузькі передні фари створюють агресивніший вигляд. Як і Шкода Суперб, нова Шкода Октавія 2020 отримає світлодіодну матричну систему освітлення.

Ззаду помітний вплив Skoda Scala. Ми бачимо знайомі ліхтарі і вже фірмову рису нових моделей – напис із назвою бренду замість традиційної емблеми. До речі, дизайн корми нагадує загадкове фото, яке раніше просочилося в Мережу. Можливо, на ньому зображена саме нова Octavia.

Інтер’єр буде ще просторішим, а важливим нововведенням стане цифровий щиток приладів. Пізніше варто очікувати на появу гібридної модифікації — вперше в історії моделі.