Поки компанія готує до прем’єри оновлену RS4 Avant, власником дореформеного універсалу можна стати лише за 50 доларів, пише Автотема з посиланням на Motorsport.

Правда, тільки в Австралії: місцевий офіс Audi вирішив взяти участь у благодійному русі і виставив один з суперуніверсалів на своєрідний аукціон. Компанія вирішила розпродати певну кількість квитків за ціною в 50 австралійських доларів кожен (приблизно 34 долари США) і розіграти спорткар між тими, хто купив квитки.

При цьому ліміту на кількість придбаних квитків немає: природним обмеженням служить тільки розмір їхнього тиражу. У лотереї може взяти участь будь-який повнолітній житель країни.

Отримані гроші (а оскільки ми не знаємо загальної кількості квитків, Audi може зібрати й суму, що перевищує вартість RS4 Avant) компанія збирається передати кільком благодійним фондам Австралії. Вони займаються підтримкою, наприклад, освітніх та молодіжних програм, допомагають мешканцям сільської місцевості та громадянам з особливостями розвитку.

В якості призу виступає універсал чорного кольору Mythos Black з додатковими опціями — підігрівом всіх крісел, карбоновим стайлінг-пакетом тощо. Audi RS4 оснащується 2,9-літровим турбованим V6, який розвиває 450 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Час розгону до 100 км/год — 4,1 с. В Австралії такий спорткар коштує мінімум 185 000 місцевих доларів.

Що стосується рестайлінгового універсалу, то його прем’єра повинна відбутися в рамках Франкфуртського автосалону, як й дебют іншого спорткара — Audi RS 7 Sportback.