10 Заповідей Автомеханіка-ЛюбителяЗаповіді придумуються не просто так — найчастіше, це єдиний дієвий спосіб донести до людини важливу інформацію і, головне, змусити його дотримуватися ті чи інші канони і правила. Так чому б не написати Біблію автомобіліста … або автомеханіка ?! Насправді, це було б занадто, але перелічити кілька заповідей, дотримання яких убезпечить і поліпшить будь-який ремонт у автомобільної спрямованості, це, мабуть, найкраще, що може бути, адже безпека понад усе!

Отже, пропонуємо Вашій увазі 10 заповідей автомеханіка-любителя. Якщо Ви часто проводите час над, під і близько свого автомобіля, ремонтуючи його самостійно, то цей список для Вас. Давайте роздрукуємо його і повісимо в гаражі, щоб він завжди нагадував нам про найголовніше — про те, чим більшість людей нехтують маючи, і найбільше шкодують, втративши — про власне здоров’я і навіть життя.

1. Ти ніколи не піддаси своє тіло ризику, залазячи під автомобіль, який належним чином не підтримується на стендах або блоках.
2. Ти не будеш працювати ні з яким елементом електричного кола машини без попереднього від’єднання від мережі акумулятора.
3. Ти ніколи не дозволиш з’явитися відкритого полум’я або іскрам біля акумулятора або паливної системи.
4. Ти ніколи не будеш забувати інструменти під капотом, заводячи двигун.
5. Ти завжди будеш надійно блокувати колеса автомобіля перед початком роботи, тому що ти усвідомлюєш, що покінчити життя самогубством під власною машиною — це далеко не найкраща смерть.
6. Ти будеш завжди проявляти крайню обережність при відкритті кришки радіатора.
7. Ти завжди будеш належним чином прибирати всі рідини, які є або можуть бути отрутою і ніколи не будеш зливати моторне масло, гальмівну рідину та інші рідини машини на землю.
8. Ти ніколи не будеш забувати про закони фізики, особливо, про закон Мерфі, закон Парето.
9. Ти по можливості не будеш робити що-небудь під капотом при працюючому двигуні і, тим більше, з висячими деталями одягу або волоссям.
10. Ти завжди будеш тримати свої пальці подалі від працюючого вентилятора системи охолодження.

document.write(«»);