chto_ozhidaet_zaz_v_2015_godu

Президент асоціації імпортерів і дилерів Олег Назаренко розповів, яким чином держава може вплинути на успішність вітчизняних автовиробників.

Найважливішим кроком Олег вважає зміну договору про асоціацію з Євросоюзом, а саме скасування податкового навантаження на імпорт і експорт. Таким чином, можна буде активізувати поставки українських автомобілів в європейські країни.

Також йшлося про держзамовлення автомобілів вітчизняного виробництва для українських чиновників. Високопоставлених мужів в нашій країні, як відомо, — безліч. І в кожного в розпорядженні дорогі іномарки. Якщо пересадити їх на українські машини — можна забезпечити виробничі потужності українських корпорацій на довгі роки.

Щоб на українські авто був попит — необхідно виробляти безпечні автомобілі високої якості за низькою ціною. Лише в такому випадку вони зможуть вижити в умовах природної ринкової конкуренції. Їх вартість, також, не повинна залежати від курсу іноземних валют — для цього має бути налагоджена повністю автономне виробництво абсолютно всіх необхідних деталей.

document.write(«»);