Німецький автовиробник представив оновлений кросовер Porsche Macan Turbo 2020 модельного року. Новинка отримала форсований до 435 к.с. 2,9-літровий турбомотор V6 від Panamera і Cayenne і невеликі зовнішні зміни, пише Автотема з посиланням на MMR.

Візуально оновлений Macan Turbo практично не відрізняється від попередника. Зрозуміти, що перед вами Porsche Macan Turbo 2020 модельного року можна тільки по здвоєних патрубках випускної системи, штучного задньому дифузору і новому спойлеру.

Зате під капотом відбулися більш глобальні зміни: замість 3,6-літрового бітурбований V6, там з’явився бітурбо-агрегат V6 від Porsche Cayenne та Panamera об’ємом 2,9 літра, який був форсований до 440 к.с. і 549 Нм крутного моменту. В якості трансмісії використовується семиступінчаста роботизована коробка передач PDK з подвійним зчепленням і система повного приводу, які, як і раніше, йдуть за замовчуванням.

У салоні є адаптивні спортивні крісла з 18-позиційним регулюванням, бездротова зарядка Qi для гаджетів і преміальна аудіосистема Bose Surround Sound 14 динаміками. Оздоблення передньої панелі і стелі виконано з алькантари, на центральній консолі виділяється 10,9-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу.

За додаткову плату доступні карбон-керамічні гальма, а також регульована по висоті пневмопідвіска з оптимізованими поршнями і гідравлічними амортизаторами, система розподілу крутного моменту.

Ціни на новинку стартують від 84 950 доларів.