18 вересня ввечері Київ потерпає від транспортного колапсу – усе через чоловіка, який погрожує підірвати міст Метро, пише Автотема з посиланням на ТСН.

Станом на 19:00 частина червоної гілки метрополітену від станції «Дарниця» до «Арсенальної» залишається зачиненою і перевіряється фахівцями. Рух на мосту було повністю перекрито в обох напрямках.

Також перекрито низку вулиць. Рух перекрито на перехресті Дарницької площі й Харківського шосе. Найбільше заторів у районі Липки (перекрито вул. Грушевського), Шевченківському та Подільському районах.

Кияни повідомляють про великі черги на вході до метро і тисняву у підземці.

Коллапс в метро Киева из-за перекрытой красной ветки

В среду, 18 сентября, в Киеве мужчина на мосту Метро сообщил о минировании. В связи с этим поезда едут от станции «Академгородок» до станции «Крещатик», а от станции «Дарница» до «Лесной» движение экстренно остановили. В подземке настоящий коллапс. Что сейчас происходит на мосту Метро — здесь https://inf.im/9g1Nr

Опубліковано Информатор Киев Середа, 18 вересня 2019 р.

Водночас ціни на таксі в столиці злетіли – дістати з одного берега на інший подекуди пропонують за понад 300 грн.

Нагадаємо, на мосту Метро невідомий погрожує підірвати його та державні установи. На місце події оперативно виїхали керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та фахівці вибухотехнічної служби. Правоохоронці почали спеціальну поліцейську операцію. Правоохоронці перекрили рух мостом Метро, куди прибули загін снайперів та броньований транспорт, а столицю паралізували затори.