Компанія Nissan поділилася офіційними світлинами й технічними характеристиками рестайлінгового позашляховика Patrol. Першими можливість придбати новинку отримають клієнти на Близькому Сході. Продажі стартують до кінця вересня, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Оновлений позашляховик обзавівся більш лаконічною ґратами радіатора з горизонтальними хромованими планками. Вигини світлодіодних фар трохи нагадують бумеранги. Задні ліхтарі повторюють за формою головну оптику. Через всю корму простяглася хромована смуга з назвою моделі. Першим з усіх моделей Nissan оновлений Patrol отримав динамічні покажчики повороту.

У салоні з’явилось нове рульове колесо і центральна консоль з розташованими на ній двома сенсорними екранами. Медіасистеми сумісна Apple CarPlay і Android Auto. Сидіння оббиті натуральною шкірою з діагональною прострочкою. Список електронних асистентів включає в себе систему автоматичного екстреного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів і систему попередження фронтальних зіткнень.

Базовим для оновленого Nissan Patrol стане 4,0-літровий бензиновий двигун V6, який генерує 275 к.с. і 394 Нм крутного моменту. Також модель буде доступна з 5,6-літровим V8 потужністю 400 к.с. і максимальним моментом у 560 Нм. Всі версії мають систему повного приводу All-Mode 4×4.

Перше покоління позашляховиків Nissan Patrol з’явилося в далекому 1951 році. У 1988 році був запущений у виробництво культовий Nissan Patrol Y60. За всю свою історію моделі принцип конструкції залишився незмінним: могутня рама, нерозрізні мости, потужний та невибагливий двигун.