На виставці в Києві були показані незвичайні автомобілі КрАЗ: клубна машина з мікшерським пультом, а також банно-пральний мобільний комплекc, пише na.mil.gov.ua.

На столичній виставці «Сила Нескорених» можна було побачити не тільки бойову техніку.

Так, на базі повнопривідних вантажівок КрАЗ демонструвалися машини, що поліпшують побутові умови військовослужбовців в польових умовах.

Почнімо з КрАЗ-5233 у виконанні «Клуб-Друкарня». Машина призначена для здійснення морально-психологічного забезпечення особового складу. Тому в спеціальному кузові фургону знаходиться багато цікавого обладнання: цифрова друкарська машина А3, телевізор для перегляду файлів на USB-носіях, музичний центр, підсилювач з 4-ма колонками до 3 кВт, два мікрофони і навіть мікшерський пульт на 4 звукові доріжки. Також у комплекті є виносний екран і мультимедійний проектор. Так що військовослужбовцям з такою машиною на привалі нудьгувати не доведеться. Все це може працювати від прикладеного дизель-генератора. «Клуб-Друкарня» встановлена на шасі КрАЗ-5233 (4х4). Повна вага машини – 12,4 т. Двигун – 300 к.с. Максимальна швидкість – 80 км/год, Витрата палива – 35 л на 100 км.

Друга машина, або вірніше сказати цілий автопоїзд, призначений для підтримання особистої гігієни військовослужбовців. Мобільний банно-пральний комплекс змонтований на шасі КрАЗ-255 (можливий і новий КрАЗ-6322). Кузовні надбудови виготовили на Крюківському вагонобудівному заводі (м. Кременчук). Перший модуль – пральний монтується безпосередньо на вантажівці. Сучасні пральні машинки-автомати, а також сушильні установки здатні обробити до 25 кг білизни за одну годину.

У Києві презентували незвичайні КрАЗи

 

У Києві презентували незвичайні КрАЗи

 

У Києві презентували незвичайні КрАЗи

 

document.write(«»);