Взимку під час снігопадів буде заборонений в’їзд до міста великогабаритного транспорту. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

 

«Якщо ми бачимо, що йде або почався снігопад, на кордонах Києва, на КПП, закриваємо разом з ДАІ і поліцією в’їзд фур. Таким чином, ми знімемо проблему перенагромадження великогабаритного транспорту перед містом», — зазначив Пантелєєв.

Також заступник голови КМДА додав, що фури зупинятимуть не тільки в межах столиці, але і по всій території Київської області. Транспорт буде перечікувати заметіль у спеціально відведених місцях, а водіям, за словами Петра Пантелєєва, забезпечать комфортні умови для перебування.

«Наше завдання — розбити для водіїв наметові штаби, щоб люди могли відпочити, попити чаю. Навіть мобільні туалети, якщо необхідно, ми готові виставляти», — сказав він.

Нагадаємо, влітку при температурі повітря більше +28°С, для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т вже вводили обмеження руху на у Києві.

document.write(«»);