Компанія Volkswagen розробила новий логотип для своєї лінійки спортивних автомобілів R. Першою моделлю з емблемою R стане кросовер Atlas Cross Sport у виконанні R-Line, пише Автотема з посиланням на MMR.

Автовиробник відзначає, що оновлений логотип знаменує собою початок нового розділу в історії спортивного підрозділу VW і «вірність марки збереженню високих динамічних характеристик і ексклюзивності». Так, наприклад, верхня частина знака символізує дугу на гоночній трасі, а діагональний елемент – прогресивність бренду. Дану емблему отримають як повноцінні «заряджені» моделі Volkswagen (кросовер T-Roc R і наступний хетчбек Golf R), так і автомобілі з обвісом R-Line.

Над логотипом працювала команда під керівництвом шеф-дизайнера німецької марки Клауса Бішоффа, а також співробітники технічного департаменту та маркетологи самого підрозділу Volkswagen R. Нагадаємо, що в кінці літа Volkswagen змінив і власну емблему. Вона стала більш мінімалістичний і перетворилася з тривимірної в плоску, як на старих Beetle. Зміну лого в компанії пояснили новою стратегією орієнтації бренду на молодь і діджиталізацією.