Чи повернеться російський "АвтоВАЗ" на ринок України«АвтоВАЗ» має намір повернутися на ринки СНД, зокрема України.

Про це повідомив журналістам президент компанії Бу Андерссон на церемонії старту продажу автомобілів Lada Vesta, передає «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні ми стартуємо, ми розпочинаємо в Російській Федерації. Потім найважливіша річ — це увійти до Казахстану, і, сподіваюся, що ми повернемося в Україну», — сказав Андерссон у вівторок.

«Потім Білорусь, Азербайджан», — додав також він.

«Наш основний фокус — це повернути назад продажі в Російській Федерації, Москва, Санкт-Петербург, інші області. Це наш перший фокус. А другий фокус — це СНД», — уточнив Андерссон.

Він також зазначив, що цього року важливим ринком для підприємства є Єгипет. «Цього року ми повернулися до Єгипту. В Єгипті це в основному «Лада Гранта» та 4х4″, — зазначив президент «АвтоВАЗу».

«Експорт важливий для нас, але найправильніша річ — це зробити експорт правильним чином. І у минулому це руйнувало нашу репутацію, не покращувало її. Тому що якщо у вас немає правильних партнерів, вам нічого не допоможе», — наголосив Андерссон.

Продаж автомобілів Lada Vesta одночасно з Росією розпочався також у Білорусі та Казахстані, повідомили журналістам у вівторок у прес-службі «АвтоВАЗу»

document.write(«»);