Німці придумали, як їздити на машині без прав Німецькі генії інженерії з дилерського центру Piaggio, знайшли спосіб їзди на автомобілі без водійських прав. Для цього вони переробляють машини з чотирьох- в триколісні, які юридично є трицикли.

 

Пару років тому у ФРН дозволили з 16 років водити без прав мотоциклетну техніку потужністю до 20 к.с. Один з автомобільних дилерів побачив у цьому натяк до дії і вирішив переробити седан Seat Ibiza в триколісний транспортний засіб. Проте нову машину, яка отримала назву Ellenator, трицикли можна назвати формально — ззаду встановлено два колеса на дуже близькій відстані один від одного, що де-юре дозволяє їх вважати одним здвоєним. В якості мотора — стандартний на чотири циліндри, але його потужність обмежена електронікою. Максимальна швидкість становить 90 Ellenator км / ч.

 

На сьогоднішній день в модельному ряді Piaggio є три моделі, зроблені на базі Seat Ibiza, Skoda Fabia і Volkswagen Polo. Ціни на незвичайні ТС стартують від 10490 євро. А ті, хто вже володіють такими авто, можуть переробити їх в трицикли за 5000 євро.

document.write(«»);