Лідер громадської організації «Автоєвросила» Олег Ярошевич у своєму новому інтерв’ю заявив, що автором корупційної схеми ввезення в Україну «евроблях» є народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубінський, пише Автотема з посиланням на Today.

«Олександр Дубінський – автор схеми ввезення в Україну «евроблях». Я не можу більше про це мовчати. Завдяки цій схемі Дубинський отримав величезну прибуток. Завдяки контрабанді «евроблях» він купив собі різну житлову нерухомість і 17 машин. Він особисто не завозив, але контролював цей процес. Він шантажував митників», – сказав Ярошевич.

За словами Ярошевича, в кінці 2018 року в Україні налічувалося 3 млн. автомобілів, ввезених з-за кордону. І до ввезення 80% з них мав відношення Дубінський.

Ярошевич зізнався, що громадська організація «Автоєвросила», що відстоює інтереси «євробляхерів», з’явилася «завдяки» Дубінскому. Ця організація залежить від Дубінського, платить йому «мзду» за те, що автомобілісти їздять на єврономерах.

Лідер «Автоєвросили» вирішив розповісти правду після того, як на цьому тижні у Верховній Раді зареєстрували законопроект про розмитнення, розроблений з урахуванням побажань власників машин на іноземній реєстрації. Вони будуть наполягати на його прийнятті.

На момент написання цієї новини Олександр Дубінський ще ніяк не відреагував на звинувачення Ярошевича.