Цей темно-синій BMW 850i з V12 під капотом і механічною трансмісією, як і раніше, перебуває в далекому від ідеалу стані, але пробна поїздка не виявила якихось значних несправностей.

Як повідомляє Автоцентр, у роботі двигуна не було чути сторонніх шумів і вібрацій, а передачі перемикалися без проблем. У кермовому механізмі був люфт і знадобилося постійне коригування напрямку руху – тут свій внесок зробила розбита підвіска і 20-річні шини. Крім того, якщо судити з сигнальної лампочки, не працювала система ABS, а після увімкнення фар чомусь загорявся індикатор Check Engine.

На перших кілометрах маршруту з четвірки випускних патрубків йшов густий дим, але це було очікувано, оскільки автомобіль роками простоював без руху. Під кінець шляху вихлоп став помітно чистішим.

Найсуттєвішою проблемою наразі є жахливий сморід у салоні через розлитий колись давно дешевий бензин. Перебувати всередині можна тільки з повністю відчиненими вікнами. Власник вже отримав кілька порад з очищення інтер’єру, отож незабаром це питання буде вирішено.

Роботи над автомобілем триватимуть, щоб встигнути повернути колишні кондиції до старту чемпіонату аматорських перегонів на льоду, заради яких, власне, цей BMW і купували. Ну а ми і далі стежитимемо за оновленнями цього цікавого проекту.