Експортна географія бестселера Hyundai Solaris і його «родичів» дійшла до Коста-Ріки. Тепер там доступна компактна Verna, побудована на базі седана Reina попереднього покоління, відомого також як Solaris, пише Автотема з посиланням на MMR.

Як повідомили в прес-службі корейської марки, в основу седана лягла платформа RB, на якій вже побудовані Hyundai Accent і KIA Soluto. Габарити коста-риканської моделі збігаються з донором: 4375 мм в довжину при 2570 мм колісної бази.

Моторна гамма Hyundai Verna представлена ​​безальтернативним 1,4-літровим бензиновим двигуном Kappa потужністю 95 к.с., що поєднується з п’ятиступінчастою «механікою» і чотириступінчатим «автоматом».

У стандартне оснащення увійшло тільки найнеобхідніше: ABS, EBD, передні подушки безпеки, бічні захисні шторки, анкери ISOFIX, 3-точкові ремені, кондиціонер з механічним управлінням, дзеркала з електроприводом, сидіння водія з регулюванням висоти, багатофункціональний кермо, а також мультимедійна система з 7-дюймовим тачскріном, USB і Bluetooth.

Ціни на новинку в Коста-Ріці варіюються від 18 900 до 19 300 доларів.