Старий американський седан здався власнику недостатньо технологічним.

Ford Taunus являє собою класичний автомобіль, з невеликими перервами випускався з 1939 по 1994 рік. Незважаючи на те, що між поколіннями «американця» вистачає кардинальних відмінностей, деякі елементи залишалися незмінними.

Великі габарити, задній привід, середній клас і надто «нудний» салон, який навіть в середині 70-х років минулого століття не міг порадувати водіїв сучасним оснащенням.

Ймовірно, водієві 45-річного Ford Taunus захотілося виділитися з натовпу, а також зробити своє дозвілля, проведене за кермом седана, більш яскравим, тому замість застарілої заводської магнітоли, автомобіліст вмонтував прямо в передню панель старий ламповий телевізор. Вид в салоні Taunus вийшов неоднозначним, оскільки величезний телевізор поряд з дешевим пластиком, проводами, що стирчать в різні боки і непрацюючою панеллю приладів.

Відвідувачі тематичного співтовариства форуму Drive2, присвяченого «колгоспному» тюнінгу автомобілів, прийшли до висновку, що подібні доопрацювання, хоч і «спотворюють» машину, але одночасно і роблять її набагато крутіше, оскільки дозволяють поглянути на звичне авто з несподіваного боку: «Навіть в Теслі такого немає», «Геніальне рішення», «Тачка на прокачку була і 40 років тому?» – пишуть коментатори.