Компанія Polycar для потреб різних силових відомств розробила новий спецавтомобіль. Новинка являє собою вахтовий автобус, встановлений на вантажне шасі, місткістю 26 пасажирських місць і обладнаний низкою спеціалізованих видів оснастки, повідомили MMR у прес-службі підприємства.

Виробництво вахтовок даного типу здійснюється на базі вантажного автомобіля МАЗ, обладнаного дизельним двигуном потужністю 130 к.с., вантажопідйомністю не менше 5,45 т. З колісною базою 4,1 м та колісною формулою 4х2.

На шасі даного автомобіля встановлюється кузов-фургон, призначений для розміщення в ньому підрозділів, що перевозяться. Пасажирські сидіння попарно встановлені уздовж стін фургона з центральним проходом. Також транспортний засіб оснащується кліматичним устаткуванням; робочим місцем з відкидним столом в передній частині фургона перед першими сидіннями; монітором, закріпленим в передній частині фургона, з функцією демонстрації аудіовізуальної інформації для перевезеного екіпажу.

Вахтовка МАЗ має троє дверей. При цьому в передній частині фургона встановлюються одиночні двері, необхідні для організованого завантаження вантажу підрозділу. А в задній частині кузова-фургона є великі подвійні двері для доступу до вантажного відсіку. Даний відсік включає ніші для додаткового обладнання з кріпленнями, які дозволяють жорстко зафіксувати обладнання при транспортуванні.