Компанія Renault назвала середню вартість нового автомобіля, який продається в Україні.

Французький автовиробник п’ятий рік поспіль очолює продажі нових автомобілів в Україні, тому впевнено можна сказати, що в Renault знають, як продавати нові машини в нашій країні.

За словами генерального директора Renault в України Франсуа Маріотт, компанія має розрахунки стосовно середньої вартості нового автомобіля, але ставку у продажах робить на інше.

«У нас є статистика щодо вартості ринку загалом, – сказав пан Маріотт під час прес-конференції. – І ми знаємо, що середня вартість нового автомобіля приблизно 15 000 доларів».

Цікаво, що у топ-5 бестселерів українського ринку нових автомобілів увійшло одразу три моделі Renault: Logan, Sandero та Duster. Й ціна на їхні базові версії явно менша за 15 000 доларів.

Проте в Renault вважають, що автовиробникам варто робити увагу геть на іншому.

«Те, що ми намагаємось зробити, це створити певний імідж Renault всередині країни, – цитує motorcar.com.ua пана Маріотта. – Якщо ми будемо сильні на ринку, ми можемо будувати майбутнє бренду всередині країни.

Саме тому, замість того, аби працювати з загальною вартістю ринку, ми орієнтуємось на певний сегмент. І через це ми досягли результату в 17 % ринку».

За даними компанії, Renault зайняла 17,4 % автомобільного ринку України з кількістю проданих нових автівок – 17 тисяч.