У Китаї випустять нове покоління позашляховика Great Wall Hover, фотографії новинки потрапили в Мережу, здивувавши дизайном. Перша модель автомобіля марки з’явилася на світ 15 років тому.

Про це пишуть на сайті “Обозреватель”. У публікації підкреслюють, що позашляховик випустили за ліцензією японського Isuzu Axiom, який стали виробляти в 2000 році.

Для китайських моделей автомобіль демонструє незвично довгий життєвий цикл, все це завдяки поєднанню зручної недорогої ціни, надійності і якості позашляховика.

За час свого існування автомобіль пережив не тільки кілька рестайлінгів, але ще і міняв назви. Варто сказати, що нове покоління позашляховика з’явиться в 2021 році, по фотографіях видно наскільки дизайнери змінили стилістику автомобіля. Тепер Great Wall Hover 2021 виглядає дуже сучасно.

На знімках в дизайні помітна мультимедійна система самого автомобіля. Зовнішній вигляд новинки зробили в стилі Suzuki Jimny, Jeep Renegade і відродженого Ford Bronco. У моделі “квадратний” кузов і круглі світлодіодні фари.

Новий автомобіль отримав панорамний дах, вид має оригінальний і не виглядає як чиясь копія.

У дизайні використовували великі елементи в поєднанні з біонічними мотивами. Можна припустити, що в компанії спрацювали на довгу перспективу, очевидно розраховуючи, що така конструкція швидко не застаріє.

Очікується, що новий Hover збереже свою рамну конструкцію, повний привід і трансмісію.