Скільки українці переплачують за бренд при покупці автоНі для кого не секрет, що купуючи ту чи іншу машину, ми переплачуємо за імідж марки і її популярність. Але головне питання полягає в тому, скільки грошей ми віддаємо за бренд. Німецький Центр автомобільних досліджень Університету Дуйсбурга-Ессена вивчив це питання. Про це пише znaj.ua з посиланням на topgir.com.ua.

Виявилося, що найбільше платять за марку покупці автомобілів BMW. За оцінками німецьких експертів «іміджева» накрутка тут становить відразу 4325 євро на кожен автомобіль. У Audi цей показник трохи менше – 4242 євро, а ось концерн Daimler «накручує» тільки 3621 євро,

«У виробників спортивних автомобілів плата за марку незрівнянно вища. Так, Porsche отримує з кожного проданого автомобіля взагалі 16 826 евро. Якщо ж не розглядати преміум-марки, то виявиться, що в сегменті «народних» машин найбільше цінує свій бренд марка Hyundai», — пише видання.

Зазначається, що корейці отримують з кожного проданого автомобіля 1386 євро. Для порівняння, у Volkswagen цей показник дорівнює 916 євро, а в Toyota 845 євро.

Раніше повідомлялось, що прототип електромобіля ЗАЗ Lanos на базі версії фургона існує. Але випускати його поки економічно недоцільно. Автомобіль ЗАЗ «Ланос» з електричним приводом розроблений Запорізьким автомобілебудівним заводом.

document.write(«»);