Співпраця ПрАТ «АвтоКрАЗ» з гірничорудним підприємством Кривого Рогу триває. На цей раз Північний гірничо-збагачувальний комбінат отримав для перевезення і тимчасового зберігання технічної води автоцистерну АЦ-10, яка базується на повноприводному шасі КрАЗ-6322 (6х6) з двигуном Євро-5. Машина забезпечує перевезення та тимчасове зберігання технічної води, верхнє наливання продуктів через заливну горловину, гравітаційний злив. Про це повідомляє Автоцентр.

Виготовили цистерну об’ємом 10 м куб і здійснили її монтаж на вітчизняному підприємстві – ТОВ «Еверласт». Матеріал односекційної цистерни – конструкційна низьколегована сталь, товщина стінок – 4 мм, форма – еліптична постійного перетину. Тут застосували жорсткий підрамник, болтове кріплення до рами, поперечні і поздовжні заспокоювачі. Комплектація: труба, рукав – 4 м, пенал зливного рукава – 4 м, стаціонарні сходи, підйомний поручень, трап у верхній частині цистерни.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» систематично постачає продукцію вітчизняним ГЗК, зокрема: вахтові машини, автотопливозаправщики, автоцистерни, бортові вантажівки. Спецтранспорт на базі КрАЗа використовується для перевезення гірників по території підприємств і до місць видобутку, для доставки палива, технічної та питної води, ліквідації пожеж і т.п.