Останнім часом багато автовиробників «розвантажують» свої модельні ряди прибираючи, на їхню думку, не цікаві покупцям легкові моделі на користь модних кросоверів і паркетників. В цей же час компанія Toyota має інший погляд на стан справ.

За прогнозами за поточний рік в світі буде продано як мінімум 4 000 000 автомобілів в кузові седан, заявляє керівник маркетингового напрямку Toyota. Майже ¼ частина цього обсягу компанія розраховує реалізувати на території США. Таким чином японський концерн готовий взяти на себе цю нішу, від якої інші виробники добровільно і поступово відмовляються або знижують свою присутність в ній. За статистикою, яку веде сама компанія, близько 33% власників авто в кузові седан при наступній своїй покупці роблять аналогічний вибір. Що тільки підтверджує правильність намірів керівництва.

Що стосується конкретно ринку США, вже 18 років флагманський седан компанії Toyota Camry зберігає лідерство по продажам в сегменті легкових автомобілів. Інший японський седан, Corolla, претендує на звання найбільш продаваної моделі в історії автоіндустрії.