Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, презентація новинки відбулась у рамках виставки ComAutoTrans 2020.

Компанія «ІВЕКО Україна», в рамках виставки ComAutoTrans 2020, що цими днями проходить у столичному МВЦ, представила новий IVECO Daily. На стенді були представлені дизельна версія з 2,3-літровим двигуном потужністю 156 к.с. та версія з ДВС, що працює на метані. Крім зазначених вище двигунів, буде доступний також 3-літровий дизельний мотор потужністю до 210 к.с. В парі з силовими агрегатами працюватиме 8-ступенева автоматична коробка передач HI-MATIC.

Згадана вище модифікація, що працює на стиснутому природному газі має назву Blue Power. Такий автомобіль має потужність 136 к.с. та максимальний крутний момент 350 Нм. Вона дозволяє на 35% знизити витрати на пальне у порівнянні з дизельним варіантом і на 95% викиди СО2. Така модифікація, за словами представників компанії, є проміжним етапом до майбутнього переходу на автомобілі з електричними силовими установками та силовими установками на паливних елементах.

Серед ключових переваг нового IVECO Daily, крім вже згаданих, в компанії називають широкий вибрі варіантів повної маси – до 7,2 т, найбільший у класі об’єм вантажного відсіку – 19,6 куб. м, унікальне рамне шасі, безліч варіантів для кастомізації та максимально комфортне водіння. Останнього вдалося досягти завдяки наявності маси систем безпеки та систем допомоги водієві – допомога під час руху в заторах, адаптивний круїз-контроль, активна система утримання в смузі руху, система стабілізації за наявності бічних поривів вітру, допомога під час спуску зі схилу тощо.

Також автомобілі обладнані поліпшеними сервісами моніторингу та телематики. Завдяки їм можна здійснювати контроль та дистанційну діагностику автомобіля, отримувати звіти та аналіз роботи автомобіля через додаток MYDAILY, переглядати інформацію щодо автомобіля на веб-порталі MYDAILY.

Зовні новинку зокрема можна впізнати за світлодіодними передніми фарами, бампером, що складається з трьох частин, легкосплавними колісними дисками.