Експерти назвали найнадійніші, компактні і практичні автомобілі в Україні. В ході складання рейтингу було проведено дослідження ринку нових і б/у автомобілів.

Надійний хетчбек С-класу – Hyundai i30. Відмінна вартість на ринку нових авто серед конкурентів – 450тис.грн. На вторинному ринку даний автомобіль можна придбати за 378тис.грн. за машину 2018 року випуску з пробігом 20тис.км.

Придбати новий хетчбек Audi A3 в Україні не вийде, він більше не поставляється. Третє покоління моделі є в Україні за 308тис.грн.

Міський надійний автомобіль Mazda 2 офіційно не продається в Україні. Вартість четвертої генерації моделі на вторинному ринку становить 297тис.грн.

Преміальний Mercedes A-class досить дорогий варіант на ринку нових автомобілів в Україні – від 940тис.грн. Машини раніших поколінь обійдеться в 370-450тис.грн.

Opel Karl приваблює покупців своєю надійністю і простотою. Придбати машину в салонах України неможливо. Б/у варіант з пробігом в 20тис.км. обійдеться в приблизно 230тис.грн.

Автомобіль VW Golf відомий у всьому світі. Нове покоління моделі обійдеться від 590тис.грн. На вторинному ринку машини попередніх генерацій коштують від 180тис.грн.