Названо найбільш надійні кросовери з малими поломками.

Відомо, що в опублікованому переліку є моделі таких брендів, як Porsche, Mazda, Audi, Mitsubishi, Мercedes-Вenz, BMW і Volkswagen. Перше місце в списку займає Audi Q2, який виготовлявся з 2016 року і виявився популярним на ринку, завоювавши певну нішу. Далі йде Audi Q5, автомобіль вийшов у світ в 2008 році і виділяється своєю надійністю і стійкою поведінкою на бездоріжжі.

На третій позиції розташовується BMW X1, що володіє консервативним дизайном і корпоративним стилем. Крім цього, в цей перелік експерти також віднесли кросовер Mazda СX-3. Названий автомобіль виробляється з 2014 року, він пройшов face of lifting, на ринку також можна знайти в тому числі більш «молоді» 3-річні моделі.

Далі в цьому списку знаходиться Mercedes GLK і Mercedes GLС. Перша модель вийшла в світ в 2010 році, автомобіль виділяється своїм брутальним дизайном.

Модель ASX (Outlander Sport) є найбільшим довгожителем на ринку кросоверів. Даний автомобіль зазнав три оновлення. За нею в списку розташовується Porsche Macan, який є надійним авто, однак вимагає якісного технічного обслуговування.