6 способів, як не стати «героєм паркування»Щоб не заважати іншим учасникам руху і не прославитися на весь Інтернет як «герой паркування», слід дотримуватися шести нехитрих правил, пише autocentre.ua

Отже, щоб не стати «героєм паркування», слід не паркуватися на:

1. Пішохідному переході

Не помітити «зебру» під колесами дуже складно. Але якщо ви це зробили, будьте готові прославитися в соціальних мережах, і не дивуйтеся, якщо перехожий подряпає бік автомобіля ключем або іншим металевим предметом.

 

6 способів, як не стати «героєм паркування»

 

 

2. Трамвайних коліях

Кинувши машину на трамвайних коліях або біля них, варто сподіватися тільки на своє щастя і залізну витримку пасажирів. Щастя – тому що водій трамвая може не помітити вашу машину і тоді наслідки для неї будуть дуже сумними. Витримку – тому що, коли пасажири трамвая, вийдуть, щоб сфотографувати причину торжества, вони не церемонитимуться.

6 способів, як не стати «героєм паркування»

 

3. На газоні

Мешканці прилеглих будинків будуть дуже «раді», якщо на їх зеленій зоні стоятимуть припарковані автомобілі. Пенсіонери точно не фотографуватимуть порушників, а просто закидають їх відходами зі сміттєвих баків.

6 способів, як не стати «героєм паркування»

 

 

4. Біля в’їзду або входу

Якщо ваша машина заважає людям зайти на роботу, додому або в магазин, пощади від них не чекайте. В кращому разі вони підуть по даху вашого авто, протоптавши на ньому доріжку. У гіршому – примусово посунуть машину руками або за допомогою сусіда на тракторі.

6 способів, як не стати «героєм паркування»

 

 

5. Захопити кілька паркомісць

Іноді буває, що хтось інший став так, що доводиться займати два місця. І коли він їде, опиняєшся в нехорошій ситуації. Але якщо ви дуже поспішаєте і не звертаєте увагу на білі смуги між колесами – станете «героєм паркування».

6 способів, як не стати «героєм паркування»

 

 

6. Заїхати просто в під’їзд

Звісно, поставити машину біля парадного дуже зручно. Сумки далеко носити не треба. Але тільки в тому разі, якщо в будинку крім вам ніхто не живе. В інших випадках треба враховувати, що інший сусід може виносити арматуру і не помітити вашу машину. А сусідка з візочком протискаючись, може подряпати дорогий «металік».

6 способів, як не стати «героєм паркування»