На Рівненщині рятували понад 200 автомобілівРятувальники області 27 разів виїжджали для надання допомоги водіям вантажівок, пасажирських автобусів та легкових авто, які потрапили у снігові замети чи не могли подолати ділянки підйому на автошляхах в Рівненському, Дубенському, Здолбунівському, Володимирецькому, Рокитнівському, Корецькому, Млинівському, Демидівському районах та у Рівному.
За допомогою пожежних автоцистерн та аварійно-рятувальних автомобілів високої прохідності відбуксирували на розчищені ділянки автотрас 227 автомобілів та надали допомогу 693 громадянам.
Зокрема, в обідню пору на автодорозі неподалік села Білів Рівненського району у сніговий замет потрапило одразу шість легкових автомобілів, у яких перебувало 18 людей, зокрема четверо дітей. Допоки дорожники очищали переметену трасу, рятувальники лопатами звільнили всі автівки зі снігу.
А неподалік села Верхів на Острожчині у снігові замети потрапила делегація паломників (майже 80 людей), що на пасажирському автобусі та двох мікроавтобусах їхали із села Деражне Костопільського району до Славути.
На трасі Київ-Чоп неподалік села Велика Омеляна Рівненського району рятувальники витягували із заметів бензовоз «Вольво».
Особовий склад підрозділів ГУ ДСНС області і надалі перебуває в режимі підвищеної готовності, повідомляє прес-служба управління.