Деякі автовиробники, прагнучи підкорити серця покупців, оснащують свої моделі вельми незвичайним функціоналом. Фахівці видання iReactor проаналізували функціонал сучасних автомобілів і склали список найбільш незвичайних опцій, інформує MMR.

На першому місці знаходиться масаж ніг повітрям, який був запатентував концерном General Motors, проте невідомо, коли така опція з’явиться на моделях бренду.

Друга незвичайна опція – датчик биття серця. Мабуть, така функція не позбавлена ​​сенсу, так як автолюбителі все частіше роблять ставку на збереження життя, а не на продуктивність авто. Очікується, що така опція могла б врятувати людину, якщо дані можна буде передати в онлайн режимі в лікарню.

Італійська компанія Fiat оснастила свій компактвен 500L кавоваркою, яка прямо на ходу може зварити ароматний напій. Агрегат оцінили в 400 доларів. До слова, аналогічне рішення використовували і в Audi.

Ще дві нестандартних опції є дипломат, вбудований в люксовий седан Alfa Romeo 90 1984-1987 років випуску і переносний рибальський набір Fly Fishing в автомобілях Bentley від підрозділу Mulliner, в який увійшли обшиті шкірою вудки, елегантний контейнер для напоїв і закусок з охолодженням і саквояж під гачки та інші рибальські снасті.