Існує багато чудових автомобілів, які можна сміливо брати навіть за наявності пробігу. Однак, не всі моделі можуть похвалитися високою витривалістю та надійністю. На жаль, багато автомобілів починає просто «сипатися». Найчастіше вчорашні власники приваблюють потенційних покупців заниженими цінами. Дуже важливо в такій ситуації не повестися на «гарячу» пропозицію.

1. Hyundai Tiburon GT

Виглядає автомобіль дуже круто. А на вторинному ринку знайти такий можна за дуже прийнятні суми. Однак є серйозні проблеми: слабкий двигун, проблеми зі зчепленням, відверто хисткі елементи кузова.

2. Mitsubishi Eclipse Cross

Колись автомобіль був одним із найкращих у своєму сімействі. Проте часи змінюються. Тепер клієнти скаржаться на численні проблеми з рівнем комфорту, керованістю, малими габаритами та високими витратами на ремонт.

3. Fiat 500

Цей автомобіль часто хвалять і іноді навіть заслужено. Проте загалом Fiat 500 – це дуже ненадійна машина, про яку деякі «щасливі» господарі доброго слова не скажуть. Найбільше проблем у цього європейського «малюка» із підвіскою.

4. Range Rover

Культовий британський автомобіль з великої літери. Ось тільки важливо пам’ятати, що за багато років машина швидше перетворилася на показник смаку або статусу. Надійність більшості елементів залишає бажати кращого. Брати Range Rover на вторинному ринку в наш час це не найкраща ідея.

5. Chevrolet Aveo

Часті проблеми з охолоджувальною рідиною, перегріви, проблеми з термостатом, проблеми з радіатором та ще багато-багато іншого. Перелічувати можна дуже довго. Досить сказати, що в багатьох рейтингах на вторинному ринку ці машини тримають лише по 1-2 зірки народного кохання з 5 можливих.

6. Jeep Wrangler

Можливо, ще є люди, які хотіли б опинитися за кермом Jeep Wrangler. Однак, важливо пам’ятати про те, що автомобіль не позбавлений недоліків. І як це завжди буває, що далі рік випуску машини від дати покупки, то гірші справи. При цьому всі Jeep Wrangler мають одну загальну родову хворобу – це блок запобіжників.

7. Audi Q5

Зрештою, не можна не згадати і про такий «чудовий» з усіх боків автомобіль. Брати Audi Q5 можна, зокрема на вторинному ринку. Проте слід обов’язково уникати моделей, які були випущені в 2012 році. Ці машини найчастіше стикаються з поломками, а найчастіші скарги стосуються коробки і рульового управління.