Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» відвантажив замовнику в Сумську область нову дорожню комбіновану машину MДK-18/31. Вона побудована на шасі Dayun CGC1140, великовузлове складання якого, нарівні з іншими моделями марки, нещодавно освоїли на потужностях даного підприємства, повідомляє «Автоцентр».

Тут встановлена 12-кубова самосвальна платформа, на якій кріпиться швидкозйомне піскорозкидальне обладнання.

Ємність бункера для піску та солі становить 5 м куб. Максимальна ширина посипання сягає 12 м, а щільність посипання – 0,4 кг/м кв. Подача протиожеледних матеріалів здійснюється двохцепним транспортером.

Спереду встановлено поворотний (до 30 град.) відвал з гідравлічним приводом і гумовим ножем. При загальній його довжині 3,0 м ширина обробки становить 2,7 м.

Зазначимо, що шасі Dayun CGC1140 розраховано на повну масу 14 т і оснащується 4,1-літровим турбодизелем Weichai потужністю 184 к. с., що працює в парі з механічною, 8-ступеневою коробкою передач Fast Gear.

У комплектацію входять кондиціонер, подушка безпеки, водійське сидіння на пневмопідвісці, електростеклопідйомники, дзеркала з підігрівом, мультифункціональне кермо, LED ходові вогні, MP3/USB магнітола та ін.