Американське видання «ISeeCars» відомо тим, що періодично випускає рейтинги найбільш надійних автомобілів з огляду на інформацію, що отримується від сервісних компаній. Напередодні закінчення 2022 року журналісти вирішили скласти ТОП-20 безпроблемних машин, які відмінно зарекомендували себе з точки зору відсутності поломок і здатності подолати понад 300 тисяч кілометрів.

Нове дослідження включало аналіз більше 2 мільйонів автомобілів, а також відсіювання моделей, у яких на частку екземплярів з пробігом понад 200 тисяч миль (або 322 тисячі кілометрів) припадає найбільша кількість працюючих машин станом на кінець 2022 року. В результаті до двадцятки найбільш довговічних моделей увійшли десять моделей компанії Toyota, три Honda, а також по два Chevrolet, GMC і Ford плюс один Nissan.

На першій позиції у цьому рейтингу розташувалася Toyota Sequoia. За нею йде Toyota Land Cruiser, а трійку замикає Chevrolet Suburban.

З третього по десяте місця вишикувався лад, що включає в себе: Toyota Tundra, GMC Yukon XL, Toyota Prius, Chevrolet Tahoe, Honda Ridgeline, Toyota Avalon і Toyota Highlander Hybrid.

Друга десятка виявилася складовою з: Ford Expedition, Toyota 4Runner, Toyota Sienna, GMC Yukon, Honda Pilot, Honda Odyssey, Toyota Tacoma, Nissan Titan, Ford F-150 та Toyota Camry Hybrid.

Наприкінці свого дослідження аналітики «iSeeCars» зазначили, що вказані автомобілі продемонстрували здатність проїхати понад 300 тисяч кілометрів пробігу, але навіть ця цифра не є для них межею, оскільки більшість із них продовжує активно експлуатуватися.