Новий ЛуАЗ пропонуватиметься у кількох модифікаціях, включаючи вантажний фургон. Про це написав головний ідеолог проекту Вадим Ігнатов. «Криту» версію LUAZ вироблятимуть сумісно з українським виробником надбудов, фургонів та причепів Автобан Трейлерз UA.

Нагадаємо, про відродження славетного ЛуАЗ стало відомо наприкінці 2022-го року. Для тих, хто не в курсі – мова йде про компактний пікап з електричною силовою установкою. ЛуАЗ 2022 (якщо правильніше – 2023 модельного року) був розроблений не зусиллями Луцького автозаводу і не завдяки державній підтримці, а завдяки приватним підприємцям.

Щоправда, за кілька днів після дебюту новинки, в соцмережах активно почали ширити інформацію, мовляв, це зовсім не українська розробка, а китайський автомобіль з іншим шильдиком. А саме — пікап EEC L7e, який продається на Alibaba за ціною $5900.

У свою чергу, вітчизняні автори відродженого ЛуАЗ запевняють, що витратили чимало зусиль, часу і грошей на переробку і адаптацію машини під вимоги українського споживача.