Українським автомобілістам розповіли, які речі краще не зберігати у салоні автомобіля. Справа в тому, що є речі, які краще не залишати у вашій машині. Це робиться для того, щоб уникнути зайвих витрат і уникнути неприємностей, пише Hyser.

Насамперед не варто залишати пляшки в салоні машини. Якщо ви не допили воду, то її краще викинути, оскільки під сонцем вона втрачає свої корисні властивості і може стати токсичною через виділення із пластику.

Помаду, косметику та сонцезахисний крем також краще не залишати в салоні. Як відомо, такі предмети мають жири у своєму складі, їх краще зберігати у прохолодному місці. Якщо ж ці речі залишаться в машині, то вони зможуть нагрітися, в результаті чого в людини може з’явитися алергія або навіть опік.

Натуральні вина можуть зіпсуватися під сонцем в салоні авто. Вони навіть можуть знову заграти і перекиснути. Також при цьому може вилізти пробка, а саме вино серйозно зіпсує салон.

Сонцезахисні окуляри та ліки теж не можна залишати в салоні машини. У першому випадку через лінзу окулярів може пропалитися панель, а в другому – ліки втратить свої властивості.

Не варто забувати і про те, що є маса шахраїв, що нагадує про те, що документи, гаманці, гаджети та інші цінні предмети краще забирати з собою.