У суботу, 287 січня, ускладнений проїзд трасою М-15 Одеса-Рені у напрямку Бухареста. Утворився затор із вантажівок. Адже південь Одещини замітає снігом, а на дорогах ожеледиця.

Про це йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг, передає ТСН.

«Ускладнено рух на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (на м.Бухарест) у зв’язку з великим транспортним потоком великовантажних засобів, а також дорожньо-транспортної пригоди, що утворилася на 182 кілометрі цієї дороги, внаслідок чого утворився затор до 15 кілометрів в обох напрямках біля с.Кирнички», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обробляти дорогу протиожеледними матеріалами та очищати від снігу почали від вечора 27 січня. Станом на 12:00 годину 28 січня Служба автомобільних доріг забезпечила проїзд автодорогами регіону, крім траси Одеса-Рені.

Також Telegram-канал «Думська» повідомляє, що сотні вантажівок та легковиків зупинились через снігопад та сильну ожеледицю. Наразі фури не можуть їхати через сильну негоду.

Також повідомляється, що біля кордну з Румунією сильна хуртовина. На півдні Одеської області дощ з мокрим снігом. До слова, синоптики попереджали про сніг на всій території Одеської області. Несприятливі погодні умови акож зберігатимуться весь день 28 січня та 29 січня.