У мережі оприлюднили дуже несподівану інформацію про старенький український автомобіль. Справа в тому, що одного із Запорожців було помічено у новому культовому блокбастері, де знімався легендарний американський актор, підприємець, музикант та співак, відомий як «Скеля», Дуейн Джонсон.

Про це пише Hyser.

Як відомо, нещодавно була прем’єра неймовірного фільму від Warner Brothers під назвою «Чорний Адам». Фантастична історія цього фільму присвячена короні, яка має жахливу силу, і, відповідно, Чорному Адаму, якого чудово зіграв легендарний Дуейн Джонсон.

Зазначається, що у цьому фільмі є дуже цікавий момент, коли можна побачити Запорожець. Так, під час того, як син однієї з головних героїнь їхав на скейті дорогою, можна було побачити жовтий ЗАЗ-968М.

Крім цього, в цьому фільмі було помічено й інші популярні автомобілі: Renault 4, Saab 90, Fiat 124, Volvo 240, Skoda 100, Wartburg 353 та BMW 5-Series E28.

Щодо самого фільму, то він отримав чимало позитивних відгуків. Однак деякі фанати DC залишилися не зовсім задоволеними, оскільки розраховували більше. Важливо відзначити акторську майстерність Дуейна Джонсона, який відомий своєю неймовірною харизмою та чудовою спортивною формою.