Якщо вам потрібен надійний позашляховик, ви заощадите гроші, вибравши стару модель. Автоексперти склали рейтинг найнадійніших старих позашляховиків.

Про це пише «Апостроф».

Volkswagen Touareg (2010-2018)

Рейтинг надійності становить 69,8%

За словами власників, третина Тouareg постраждали від несправності, причому двома головними винуватцями були акумулятор і двигун. Також були повідомлення про проблеми в ряді інших областей, включаючи кондиціонер, кузов, гальма, електрообладнання та паливну систему.

Volvo XC90 (2002-2015)

Рейтинг надійності 75,0%

Він протримався на конвеєрі майже 13 років, що за нинішніми мірками — ціла вічність. По-друге, XC90 виявився на рідкість міцним. Несправності були зареєстровані на 23% XC90. Найчастішими несправностями були кондиціонер, гальма, електрична система двигуна і рульове управління.

Range Rover Sport (2013-теперішній час)

Рейтинг надійності 76,5%

У 13% власників Range Rover Sport були несправності, причому найбільш частими проблемами були кузов, коробка передач / зчеплення і електрична частина двигуна.

BMW X5 (2013-2018)

BMW X5 попереднього покоління досить надійний. Незважаючи на те, що 29% опитаних автомобілів вийшли з ладу, 4 з 5 все ще можна було керувати, а майже дві третини були виправлені протягом дня. Найбільш частою проблемою була вихлопна система, за якою слідували кондиціонер і електрика двигуна.