Конкуренція на автомобільному ринку дуже жорстка, що означає складніший вибір для споживача. Одна з головних якостей, якою повинна мати нова машина — довговічність. Ніхто не хоче купувати машину з відмінними характеристиками, яка розвалиться за кілька тисяч кілометрів, пише sud.ua.

На щастя, на ринку багато моделей, які без капітального ремонту можуть проїхати до 500 000 км. Як правило, це великі позашляховики, але є також кілька прихованих перлин, зазначає iSeeCars.

Chevrolet Suburban

Великий позашляховик здатний перевозити сім’ю та весь її багаж, і він не тільки дуже зручний для тривалих поїздок, але й досить міцний. Дослідження iSeeCars показує, що 0,2% автомобілів цієї моделі мають запас ходу понад 300 000 миль.

Ford Expedition

Тут кількість автомобілів, які продають з показником понад 300 000 миль становить 0,2%. Слід зазначити, що до цієї цифри включено лише автомобілі, виставлені на публічний продаж. Значить, їх кількість набагато більша.

Lexus LS

Старі агрегати LS часто досягають пробігу 500 000 км, що є ще однією причиною його відмінної репутації. Це змушує експертів iSeeCars думати, що новий Lexus LS зможе досягти аналогічних показників.

Toyota Sequoia

iSeeCars оцінює показник цієї моделі в 0,4%, хоча загальний відсоток, ймовірно вище, цілих 9,2% — авто, які були продані в 2019 році, мали пробіг понад 320 000 км (200 000 миль). І багато хто з них, ймовірно, «живе» досі.

Subaru Outback

Міцний Subaru Outback вже давно є фаворитом покупців, яким потрібно щось екологічне для будь-яких погодних умов, місцевості та сезону. Ця модель відома тим, що дуже зручна у далеких поїздках, що робить її ще більш затребуваною.

Toyota Corolla

Найпопулярніша модель в історії Toyota також включена до цього списку, вона спеціально розроблена з максимальною міцністю. Деякі з старших поколінь Corolla є прикладом цього, часто їздячи роками, не показуючи серйозних дефектів.

Ford F-150

Найпопулярніший автомобіль в Америці — справжня класика. Він отримав цей статус завдяки обіцянці Ford зробити дуже міцний пікап, що означає надійність та якісну конструкцію.

Honda Civic

Ця модель завжди була відома своєю надійністю, оскільки більшість водіїв проїжджають сотні кілометрів протягом року. Ось чому Civic швидко долає позначку 300 000 миль.

У рекламі пропонується продавати моделі, що проїхали 500 000 миль (800 000 км), а також ті, що досягли одного мільйона миль. І це доказ того, що Civic дійсно автомобіль, на який можна покластися.

Mazda MX-5

Одна з причин, через яку Mazda MX-5 (Miata) така популярна, полягає в тому, що вона може впоратися практично з усім, чого піддається. У тому числі зловживання частими навантаженнями під час руху трасою.

Toyota Land Cruiser

Безперечним королем моделей із величезним пробігом є Toyota Land Cruiser. Цей автомобіль призначений для мандрівок на великі відстані. Згідно з дослідженням ISeeCars, 1,5% автомобілів на ринку проїхали понад 300 000 миль.