Автоексперти склали рейтинг автомобілів з економною витратою палива.

Про це пише «Апостроф».

Honda Insight

Автомобіль знаходиться на першому місці серед найбільш економних.4,3 літра вистачає на відстань 100 кілометрів. Ці показники кращі, ніж у Toyota Prius. До плюсів можна віднести зручність у використанні, безпеку в управлінні.

Toyota Prius

Машина має дуже хороші результати пробігу. Автомобіль забезпечує комфортну поїздку. На приладовій панелі передбачені видні датчики, які в будь-який момент підкажуть, наскільки ви економите паливо. Prius вважається лідером дизельних автомобілів. При швидкості 40 км / год машина може їздити тільки на електриці.

Toyota Prius Prime

Для цієї машини може використовуватися двигун на бензині. Заряджається машина за 2 години при 240 вольт і за 5 годин при 120 вольт. Автомобіль може чергувати паливну та електричну потужність. При цьому витрачається 4,7 літра на відстані 10 кілометрів.

Honda Accord

Автомобіль відрізняється двома чотирициліндровими двигунами, у яких є турбонаддув. Гібрид, не завдаючи шкоди швидкості, може отримати 5 літрів на відстані 100 кілометрів. Такий автомобіль зручний у використанні і простий в управлінні.

Toyota Camry Hybrid

Серед седанів є одним з кращих. Доступ ускладнюється через низьку позицію машини. Крім того, у конкурентів заднє сидіння більших розмірів, ніж у Camry. Стандартний двигун в 2,5 літрів є гарантом високої потужності. На відстань 100 кілометрів вживається 13,6 літрів.

Toyota Prius C

Дана марка є більш дешевою альтернативою вже звичним Prius. У Prius C спостерігається гібридна трансмісія. 6,4 літрів використовуються на відстані 100 кілометрів. На машині досить зручно їздити в місті за рахунок компактної форми.

Toyota Avalon

Для гібридної версії витрачається 5,6 літрів на відстані 100 кілометрів. Причому у гібрида чотирициліндровий двигун становить 2,5 літрів. Відрізняється комфортабельністю в поїздці.

Lexus RX

Автомобіль досить економічний: 10,7 літрів на відстані 100 кілометрів. А ось гібрид може отримати відмінні показники — 8,2 літрів на відстані 100 кілометрів.

Honda HR-V

До переваг відносять прекрасні показники споживання — 8,2 літрів на 100 кілометрів. Відрізняється зручним інтер’єром, просторим салоном і відмінним вантажним простором.

Subaru Crosstrek

Якщо порівнювати цей автомобіль зі старим поколінням, то він відрізняється низьким рівнем шуму, економічним використанням палива та зручністю у використанні. Чотирициліндровий двигун в 2,0 літра з’єднується з КПП. Витрачає 8,2 літрів на відстані 100 кілометрів.