Компанія Chevrolet представила нові седан і хетчбек Aveo. Втім, з тими автомобілями, які ми з вами знали під цим ім’ям, дебютанти не мають нічого спільного. Вони розроблені в Китаї, а першим ринком для них стане Мексика, повідомляє «АвтоСвіт».

Спереду седан і хетч копіюють один одного, а от задній бампер у седана оригінальний. Ну а в цілому зовнішній вигляд нового Aveo вийшов доволі спокійним. Габарити марка ще не розкрила.

У салоні – двошарова передня панель, з якої стирчить 8-дюймовий планшет мультимедійної системи. У списку обладнання також значаться шість подушок безпеки, кліматична установка, камера заднього виду, ABS, дискові гальма «по колу», задній парктронік. До речі, в Мексиці в Aveo буде три комплектації, при цьому найдешевший хетч адресований тільки корпоративним автопаркам.

Двигун один – бензиновий «атмосферник» 1.5 потужністю 98 к.с. Він працює в парі з 6-ступеневою «механікою» або варіатором.

У Мексиці продаж нового Chevrolet Aveo стартує найближчим часом. Нове сімейство чекають й в інших країнах Латинської Америки. Крім того, такий Aveo може дістатися Близького Сходу.