Друге оновлення актуальної генерації кросовера Audi Q7 2024 було помічено під час випробувань на арктичній півночі Європи. Звичайно, автомобіль був сфотографований місцевими журналістами, і в інтернеті з’явилися шпигунські фотографії. Незважаючи на камуфляж, все ж таки можна оцінити зовнішній вигляд новинки.

Популярний в Україні кросовер Q7 другого покоління, випущений у 2015 році, і рестайлінг, що отримав у 2020 році, швидше за все, піддасться менш радикальному фейсліфтингу, ніж попередній. Нові грати радіатора кросовера мають більш плоскі верх і низ і товсту рамку з інтегрованим у неї логотипом Audi. Модернізована радіаторна решітка доповнюється фарами зміненої форми і новими бамперами зі світлодіодною оптикою далекого світла, вбудованою в штучні повітрозабірники. Хоча видимих ​​змін у задній частині автомобіля немає, можуть бути невеликі зміни, заховані під маскувальною стрічкою.

Жодних оновлень для варіантів двигунів та інших технічних вузлів Q7 не було підтверджено. Швидше за все, паркетник збереже свою актуальну моторну гаму, яка включає багато різних моторів, які значно відрізняються один від одного рівнем продуктивності і крутного моменту.

Очікується, що будуть оновлення інформаційно-розважальної системи, а також з’являться нові варіанти обробки деталей інтер’єру. Терміни дебюту другого фейсліфтінгу Q7 невідомі, але очікується, що його буде запущено до кінця 2023 року. Кросовер другого покоління, ймовірно, матиме більш тривалий виробничий цикл, як і Q7 першої генерації, і може тривати до початку 2030 року, коли Audi стане брендом тільки для електромобілів. Швидше за все, третя масштабна зміна зробить цей паркетник повністю «батарейним» авто.