Українські користувачі продовжують «допитувати» штучний інтелект, намагаючись поставити йому найбільш каверзне питання, навіть на тему вітчизняного автомобілебудування.

Про спробу зловити ChatGPT на незнанні теми розповів «Апостроф».

Чат таки назвав кілька, за його версією, найкращих українських машин.

Запорожець — легендарний автомобіль, який виготовлявся у Запоріжжі протягом 1950-х — 1990-х років;

Таврія — це авто також випускалося в Запоріжжі в 1980-х — 1990-х роках і було дуже популярним як в Україні, так і в деяких інших країнах Східної Європи;

Bogdan – вантажний автомобіль, який випускають в Україні з 1998 року. Він є дуже популярним і використовується для різних цілей, включаючи перевезення вантажів, пасажирські перевезення та екстрені ситуації. Підприємство випускає автобуси, тролейбуси, вантажну та спеціалізовану техніку;

Electron — багатофункціональне авто, створене українською компанією «Електрон» для комунальних служб та для надання невідкладної медичної допомоги у важкодоступних гірських районах та сільській місцевості. Також підприємство випускає електробуси.

Втім, автори незадоволені тим, що штучний інтелект забув згадати у своєму переліку найкращих авто Daewoo Lanos, які випускалися у тому ж Запоріжжі з 2004 по 2017 роки.