Вже 10 березня в Китаї стартує продаж гібридної версії кросовера Honda CR-V 2023 року. Інформація про цю модель раніше з’явилася на сайті Міністерства промисловості та інформаційних технологій Піднебесної, повідомляє Avtosota.

Судячи з фото, зовні гібридний паркетник не відрізняється від автомобіля зі стандартним ДВЗ. У рух кросовер буде приводитися за допомогою системи, що підключається. Вона складається з 2,0-літрового двигуна і електромотора.

Як говорилося, зовні гібридна версія автомобіля не відрізняється від стандартної паливної моделі. Нагадаємо, що кросовер CR-V нещодавно зазнав серйозного оновлення. У передній частині паркетника встановлені радіаторні грати з наповненням у вигляді великих сот, а по краях від них розміщені звужені головні фари. Загалом лицьова сторона автомобіля отримала спортивне оформлення. Відмінною рисою гібридної моделі є наявність блакитного окантування на шильдику спереду (фото: autohome.com.cn).

На кормі група ліхтарів отримала L-подібне компонування. Крім того, виробник затемнив корпуси фар, що надає кросоверу певної агресивності. Внутрішнє джерело світла має дизайн у вигляді потрійної літери «L», який легко впізнається після включення.

Також варто відзначити наявність двосторонньої вихлопної системи з прямокутними патрубками, вбудованими в самий низ бампера. На статус гібридного кросовера вказує напис “e:PHEV” на дверцятах багажника.

Довжина японської моделі становить 4703 мм, ширина – 1866 мм, а висота – 1680 мм. Колісна база досягла позначки 2701 мм. Як уже говорилося, паркетник оснащений гібридною системою, що підключається, яка складається з 2,0-літрового атмосферного чотирициліндрового мотора і електричного агрегату. Потужність першого двигуна складає 150 к. с., а другого – 183 к. с.

Також кросоверу належить потрійна літієва батарея від CATL. В якості трансмісії виробник встановлює варіаторну КПП. Загальна витрата палива, згідно з офіційними даними, становить 1,61 літра на 100 км. шляху.