Опубліковано офіційні фото нового Exeed VX. Великий сімейний кросовер від преміального підрозділу Chery презентують у квітні на автошоу у Шанхаї. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на сайт CarNewsChina.

Кросовер Exeed VX пройшов серйозну модернізацію. Він отримав величезну решітку радіатора, нові довгасті фари та змінені ліхтарі. Це, як і раніше, найбільший кросовер Chery — він досягає 4 970 мм у довжину при колісній базі в 2 900 мм, а його маса становить 1 827 кг.

Салон Exeed VX 2023 зазнав більш радикальних змін. В авто повністю нові кермо та передня панель. Встановлено одразу три дисплеї, один з яких призначений для переднього пасажира.

Поряд зі стандартним семимісним варіантом тепер буде запропоновано розкішну шестимісну версію. В цьому випадку на другому ряду встановлені окремі крісла з електроприводом, підігрівом і вентиляцією, а передні сидіння отримали ще масаж. В обробці використана шкіра.

Кросовер Exeed VX збереже 2,0-літровий 261-сильний турбомотор і повний привід, але отримає новий 8-ступінчастий автомат. Згодом лінійку моделі поповнить гібридна версія.

На китайському ринку кросовер (там він відомий під назвою Lanuye) надійде у продаж із травня за ціною від 31 000 доларів. Пізніше розпочнеться експорт моделі в інші країни.