В Україні продовжується низка реформ. Тепер стало відомо, що для водіїв будуть запускати новий сервіс. Про це розповіли в Головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ, повідомляє «Стіна».

Як повідомили в МВС, уже через три місяці в Україні запустять сервіс, який дозволить онлайн замовляти номерні знаки для автомобілів. Йдеться і про платні, і про безкоштовні знаки. Така послуга стане доступною для українців вже з 3 червня 2023 року.

Представники Міністерства внутрішніх справ розповіли, що з новою послугою водії зможуть замовляти номерні знаки лише кількома кліками. Також буде доступна функція бронювання конкретного номеру. За додаткову плату можна буде обрати бажаний номер для транспорту. Оплатити таку послугу громадяни зможуть прямо на порталі сервісного центру МВС, не виходячи з дому.

Ця процедура буде доволі швидкою. Закріпити номерний знак у будь-якому зручному сервісному центру МВС протягом 10 днів (наприклад, під час реєстрації транспортного засобу).

Слід нагадати, що на офіційному порталі сервісного центру МВС також можна заздалегідь записуватися на прийом. Таким чином громадянам необов’язково стояти в чергах.