Компанія Nissan відносно недавно приступила до розробки седана Skilyne нового покоління. Однак зараз стало відомо, що цей проект заморожено, і його майбутнє поки що викликає питання. Але незважаючи на це, японська компанія розробляє купеподібний кросовер Nissan Skyline 2025 року.

У Мережі вже з’явилися перші рендери нової моделі. Автор, який опублікував ці зображення, представив оригінальний для Nissan автомобіль. Він частково нагадує електрокросовер Ariya. Новинка отримала кузов з дуже крутою лінією даху, через що задня частина виглядає занадто об’ємною. Спереду у новинки розташовується характерна тонка оптика, вбудована в декоративну вставку з лакованою поверхнею. Бампер також отримала об’ємним. Він поєднує в собі 2 світлодіодні смужки та пластикові вставки, доповнені з боків компактними повітрозабірниками.

Спочатку передбачалося, що новий Skyline вийде з фірмовим гібридом e-Power. Але зараз надходить інформація, що Nissan одразу випустить електричний кросовер. Тому не дивно, що зовні представлений Skyline схожий на Ariya. Це підкреслюють і великі колеса, що ховаються під розширеними арками.

Очікується, що новий Skyline буде дуже потужним кросовером. З чуток, автомобіль оснастять двома електромоторами, кожен з яких видає до 218 к.с. Причому низка джерел повідомляє, що Nissan укомплектує свою новинку більш продуктивними агрегатами. У результаті сукупна віддача японської новинки може досягти 490 к.с. Офіційна презентація кросовера може відбутися протягом 2025 року. Але Nissan не дає жодних коментарів з цього приводу.