Існують щасливі та нещасливі цифри. Через це багато автолюбителів при покупці машини звертають увагу на цифри, які знаходяться на їх номерному знаку, пише META.

Нещасливі числа

За народними повір’ями, неблагополучними для номерних знаків вважаються цифри шість, дев’ять і тринадцять. Забобонні люди вірять, що вони притягують за собою невдачі і загрожують бідою.

Шість завжди пов’язували з дияволом. Число, яке містить три шістки несе енергію руйнування, тому ця цифра є дуже небезпечною для будь-якої людини.

Дев’ять вважають перевернутою шісткою, тому називають її також небезпечною.

Тринадцять — це чортова дюжина. Кажуть, 12-це щасливе число, яке несе в собі щось хороше, бо в Біблії було саме 12 апостолів, а 13 перекриває його на одиницю, наділене диявольською, руйнівною енергетикою, пов’язаною з нечистю. Краще уникати цих цифр на своїй машині.

Щасливі числа

У багатьох країнах вважають щасливими цифрами п’ять, сім і вісім. П’ять у всіх асоціюється з чимось хорошим. Сім є щасливим, бо в Біблії Бог створив Землю саме за 7 днів. А вісім — це знак нескінченності. Вона несе в собі домінантні якості і є знаком переможця.